Tantra voor Vrouwen
Tantra is de kunst van het liefhebben: jezelf, het leven, de ander

Begeleiding

Rudolphine Backer en Gabriele Osburg begeleiden sinds 1999 samen trainingen op het gebied van lichaamswerk, meditatie en tantra.

Rudolphine en Gabriele

Rudolphine Backer

Ik ben opgeleid als ergotherapeut, natuurbeheerder, trainer emotioneel lichaamswerk ELW®, Energetic Integration Therapeut en Somatic Experiencing® Practitioner. In Amsterdam geef ik trainingen ELW 
en individuele sessies lichaams- georiënteerde psychotherapie. Daarnaast ben ik docent therapeutische vorming aan de Akademie voor Massage en Beweging en leertherapeut bij Bodymind Opleidingen.

Jarenlang heb ik veel gedaan met wilskracht en lef tot me dat geen voldoening meer gaf. Ik ging op zoek naar onontgonnen gebieden in mezelf. Een belangrijke ontdekking hierbij was dat ik me ook sterk kan voelen als ik mijn kwetsbaarheid meer toesta.

Via de beroepsvereniging SBLP ben ik aangesloten bij de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg.
Van 2000 tot 2012 was ik student aan de Ridhwan School van A.H. Almaas

 

Gabriele Osburg

Mijn nieuwsgierigheid naar hoe de mens in elkaar zit en mijn zoektocht naar essentie en authenticiteit hebben mijn levenspad gekleurd. 10 jaar werkte ik als actrice, voornamelijk in films.

Na een opleiding natuurlijke geneeskunde ben ik afgestudeerd bij Prof. Ilse Middendorf in Berlijn als ademtherapeut AFA®. In Amsterdam heb ik een praktijk voor ademtherapie en individuele begeleiding. Bovendien ben ik Somatic Experiencing® Practitioner, ontwikkeld door Peter Levine, gericht op het verwerken van trauma.
In Californië en bij het Centrum voor Tantra in Nederland volgde ik onder andere tantratrainingen.
Sinds 1998 neem ik deel aan de Ridhwan School van A.H. Almaas. 

Ik begeleid mensen in veranderingsprocessen, zowel coachend als therapeutisch en ben lid van de beroepsvereniging BVA en SBLP.